De club

De club bestaat uit enthousiaste fotografen met uiteenlopende kennis en ervaring. De website, fotoclubnoorderlicht.nl, is het openbare platform van de club. Alle activiteiten die ze uitvoert staan hierop overzichtelijk gerangschikt. Het Bulletin, sinds kort op de website te vinden, informeert de lezers over het programma en beschrijft recente gebeurtenissen.

Een greep uit het aanbod van clubactiviteiten:
Een negental vaste clubavonden per jaar, een excursie, een eigen fotowedstrijd, deelname aan een districtswedstrijd, een lezing door een fotograaf, eigen exposities van leden, workshop techniek, de kettingfoto. We streven ernaar zoveel mogelijk foto’s te bespreken, we vragen daarom ook een actieve participatie van alle leden. We stimuleren het tonen van fotomateriaal geprint en in passe-partout gezet.

Tijdens bijeenkomsten is er altijd ruimte voor geïnteresseerden te komen kijken, de sfeer te proeven en te spreken met bestaande leden. Het is een gastvrije groep fotografen.

Kortom
De doelstelling van onze club is de kwaliteit van ons fotografisch werk verbeteren. Dit doen we door elkaars werk in een open discussie te bespreken. Zowel beginnende als ervaren fotografen doen inspiratie op om de eigen technische en artistieke capaciteit nog verder te vergroten.