Bertus Kamps

Foto’s van Bertus Kamps

« terug naar Foto’s Clubleden

Al hoe wel dit niet mijn lievelingswerk is moet ik er toch maar aan geloven. Lang uitgesteld maar je ontkomt er niet aan. De redactie vindt er vast wel een. Ik ben blij met de technologische revolutie want ik ben echt een digitale fotograaf. Moet er niet aan denken om met die stinkende chemicaliën aan de slag te moeten. Met de digitale middelen van tegenwoordig is het een stuk eenvoudiger en leuker geworden vind ik.

Achteraf is de belangstelling voor fotografie bij mij gewekt eind negentiger jaren, waar ik een foto met een eenvoudige pocketcamera maakte van een plaggenhut met een prachtige wolkenlucht erachter bij Ellert en Brammert. Op dit plaatje was ik eigenlijk best wel trots dat dit in zo’n foto resulteerde. Op dat moment heb ik er verder niets mee gedaan totdat onze zoons met een nikon D5100 spiegelreflex camera aan kwamen zetten als cadeau voor ons 25 jaar huwelijk. Tja, dan moet je er ook iets mee doen vind ik. Dus wat basis cursussen fotografie genomen om een andere kijk op fotografie te krijgen. Dit was zo leuk om te doen dat ik mij in 2012 bij de fotoclub heb aangesloten dankzij Jaap.

Sindsdien is het virus alleen maar heftiger geworden. Ik vermoed ook dat ik er nooit weer vanaf zal komen. Omdat ik een brede interesse heb in veel dingen heb ik ook binnen de fotografie geen echte specialisatie. Ik vind in elk facet van fotografie wel een uitdaging waar ik weer van kan leren en wat mij tot een betere fotograaf maakt. Ook de fotoclub Noorderlicht hoort daar bij, waar ik elke maand weer naar uit kijk om naar toe te gaan.

Bertus Kamps

Reacties zijn gesloten.